Referat: Horndals IF - Långshyttans AIK

Horndals IF - Långshyttans AIK 1-2 (1-2)

Förlust i första träningsmatchen/DM-matchen med 1-2.
En helt OK match från vår sida med tanke på de förutsättningar vi hade då vi hade flertalet spelare som ej var tillgängliga idag. Fick ändå ihop ett hyfsat lag med 3 avbytare.

En match som vi var värda minst oavgjort då vi hade flera farliga avslut än LAIK.
Skillnaden var att vi började matchen lite trevande (första kvarten) ihop med att vi inte hade marginalerna på vår sida.

Båda motståndarnas mål kom i grunden till på att vi inte riktigt låg nära våra spelare högre upp i plan. De tilläts då ta emot bollen utan press och skapade därför dessa lägen. Låg därför under med 0-2 redan efter 15 minuters spel.

Efter det steppade vi upp, jämnade till spelet och låg framför allt närmare våra motståndare. De fick då problem att komma till avslut medan vi hade våra chanser som vi tyvärr inte förvaltade på bästa sätt.

1-2 gjorde Ossy Nylander som utnyttjade sin snabbhet i djupet efter en fin långboll av Albin Sjöström.

I andra halvlek hade vi ytterligare chanser men som sagt, vi lyckades inte få in bolluslingen i mål fast vi var väldigt nära. Helt OK insats ändå. Nu är vi igång och får hjälpas åt att komma igång ytterligare!

Noterbart också att Måns Karlsson-Mård gjorde sin första A-lagsmatch. Kul!